Snus kopen of bestellen?

Geplaatst op 16-12-2021

Waarschijnlijk heb jij over snus gehoord en wil je jouw eerste potje snus kopen. Er zijn een hoop nicotine producten op de markt, van sigaretten, tabletten, nicotine pleisters en pilletjes tot aan de Zweedse snus waarmee je nicotine kunt benuttigen. Je hebt het vast gehoord van vrienden/kennissen of wellicht in het nieuws gezien. De nicotinezakjes uit Zweden waar wel nicotine in verwerkt is maar geen tabak, je hoeft niet meer te roken maar krijgt wel nicotine binnen zonder verbrandingsproces. In de afgelopen jaren kiezen steeds meer mensen om snus te gebruiken in plaats van het roken van een sigaret. Waarschijnlijk wil jij jouw eerste potje snus aanschaffen maar waar kan je nou snus in Nederland en België kopen?
Hier is nogal veel onduidelijkheid over omdat men denkt dat het illegaal is.
Is het kopen van snus onmogelijk omdat het verboden is in de gehele Europese Unie? Voor wij jouw vertellen of het mogelijk is om snus te kunnen kopen willen wij je meer vertellen.
Lees verder..

Waar kan je snus kopen?

Nu Snus de nicotine markt begint over te nemen is het lang nog niet altijd even duidelijk hoe Snus precies gekocht kan worden. Zodra u Zweedse Snus kopen intypt op het internet verschijnen er honderden sites waarvan de meeste uit het buitenland waarvan de sites voornamelijk uit zweden afkomstig zijn. Echter verkopen deze sites Zweedse Snus varianten die illegaal zijn in Nederland waardoor de bestelling vaak niet aankomt. Ook word je bestelling vaak niet aangenomen omdat de sites niet buiten Zweden leveren. Het bestellen van Zweedse snus is hierdoor erg lastig, gelukkig heeft Snusalert een uitgebreid assortiment van Snus zonder tabak die aan al uw wensen voldoen. 

Voordelen van Snus kopen

Dat snus steeds populairder wordt heeft te maken met de vele voordelen die het biedt. Naast de gezondheidsvoordelen ten opzichte van roken is het over het algemeen ook een stuk goedkoper. Met een bestelling kunt u, afhankelijk van uw gebruik, vaak een stuk langer mee doen als het kopen van een pakje sigaretten. Daarnaast is de overheid al enige tijd bezig met het vermoeilijken van het aanschaffen van sigaretten. Er wordt tegenwoordig dan ook eerder op gereageerd als iemand wel besluit een sigaret op te steken gezien dit vaak voor overlast zorgt voor uw omgeving. Snus kan daarentegen overal en ten alle tijden geconsumeerd worden zonder dat u uw omgeving tot last bent met bijvoorbeeld een sterk geurende rooklucht of het risico op mee roken.

Hoe kan ik Snus kopen in Nederland?

De legale nicotine pouches zijn te koop op onze site. Bekijk hier ons brede snus assortiment en kies uw favoriete smaak uit. Is het de eerste keer dat u besteld en weet u niet goed wat u moet kiezen? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op zodat wij samen met u kunnen kijken naar de soort en smaak Snus die bij uw wensen aansluit.
Bij de beschrijving van het product wordt aangegeven welke sterkte de nicotinezakjes bevat doormiddel van een bolletje.
Let wel goed op, per merk verschilt de sterkte wat aangegeven wordt door het bolletje. 
Lees goed hoeveel mg/g Zweedse snus bevat.
Daarnaast bent u verzekerd van een snelle levering door heel Nederland & België. 

Bestellen van snus illegaal

Het  bestellen van snus met tabak is in Nederland en heel Europa is illegaal met uitzondering op de Scandinavische landen.
Via deze Nederlandse site, Snusalert, kan er eevnoudig Snus besteld worden die ook beter bekend staan als nicotine zakjes of nicopods, deze zijn zonder tabak en hierdoor legaal in Nederland. De leeftijdsgrens voor het bestellen van Snus is 18+.